maanantai 18. huhtikuuta 2016

Tästä se lähtee!

Hei sie siellä! Ihmettelet varmaan että mikäs ihme se tämä blogi on? No, miepä kerron sulle..

Täällä päässä kirjottelee anonyymi neiti joka ei viihdy kroppansa kanssa. "Painoindeksisi on 51,1. Sairaalloinen ylipaino" kuvastaa minua hyvin. Viimeviikolla ennen ku alotin tän mun matkan kauniimpaa peilikuvaa kohti painoin pahimmillaan melkein 140kg. Enkä todellakaan halua kuolla mihinkään lihavuuteen. Eihän se kuullostais kivalta ku on ollu hautajaiset ja läheisten kaverit ja ystävät kysyy "Voi ei, mitä hänelle kävi?" niin läheiset vastaa "No, hän kuoli siksi ku oli liian lihava" ..

Joten tästä alkaa mun matka, ja tällä kertaa aijon yrittää ihan sama mikä tulis vastaan. Mulla on aiemminki ollu blogi, tämä sama blogi, mutta poistin kaikki julkasut ja päätin alottaa puhtaalta pöydältä. Mun edellinenki blogi jäi unholaan, se kyllä on vielä tallella, mutta sen päätin jo kauan aikaa sitten tietyistä syistä.

Tervetuloa matkaan! Mie lupaan olla rehellinen ja kertoa kaikki tuntemukset yms. täällä, vaikka ei ehkä ihan joka päivä tulekkaan niitä postauksia, mutta parhaani mie kuitenki aijon yrittää.

Kaikki hyvät ruokavinkit, välipalat, iltapalat, kivat liikuntamuodot ja inspiraation lähteet on tervetulleita tonne kommenttiboksiin!

<3 : Neoniperhonen

2 kommenttia:

  1. Sen verran vinkkiä annan että älä tee laihduttamisesta itsellesi pakkopullaa. Valitse hyviä ja terveellisiä ruokia ja mieleisiä liikuntamuotoja. Tsemppiä taipaleellesi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä ja hyvästä vinkistä! Se oliski tarkotus että tästä tulis enemmän elämäntapa eikä mikään rääkki :)

      Poista

Muistathan kommentoida kiltisti? :)