lauantai 23. huhtikuuta 2016

Lauantaipäivän laiskottelut!

Heippa! Tänään oli taas semmonen päivä että oli oikeesti tosi vaikea vaihtaa vaatteet ja lähteä ulkoileen.. Venyin ja vauin sängyssä, keksin kaikkea muuta tekemistä ja "no jos mie kohta.. kohta, katon vaan tämän.. no jos selais facen äkkiä.."

No.. Lopulta mie kuitenki otin itteäni niskasta, vaihoin vaatteet ja lähin lenkille. Ette voi arvatakkaa kuinka ihanalta tuntu vaan olla ulkona, nauttia ilmasta ja maisesmista. Kevät on ihanaa aikaa, vaikka aiemmin oon vihannu kevättä. Mutta ku tuolla ulkona liikkuu nii näkee kuinka parissa päivässä lumi sulaa, paikat muuttuu.. Tänään oli rennompi lenkki, en menny täysillä, nautin vaan. Mutta pääasiahan on se että lähin ulos ja ulkoilin. Oon ylpeä!

Päivälliseks tein mun lempiruokaa! Tortillaa, nam. Täytän mun tortillat yleensä juustodipillä, jauhelihalla, juustoraasteella, sipulilla, paaaaljolla kurkulla, maissilla, salaatinlehdillä ja kermaviilillä tai chreme fraichélla. Nyt otan vaan rennosti sängyllä ja aattelin et katon jonku leffan. Tämmöset lauantait on täydellisiä! Mitäs te ootta tänää puuhaillu?

löysin aivan ihanan kuvan weheartit:istä!

<3 : Neoniperhonen

2 kommenttia:

Muistathan kommentoida kiltisti? :)