torstai 21. huhtikuuta 2016

Pyykkiä!

Heippa! Jätin eilen kirjottelematta, halusin poikaystävän kans viettää vähän omaa aikaa ku se lähtee viikonlopuks reissuun. Mutta eihän sitä joka päivä kerkeä kirjotella, eikä pidä kirjotella.

Eilenki olin laiska enkä lähteny lenkille, en kyllä yhtään tiiä että miks. Oisin ihan hyvin voinu, mutta ei motivaatio riittäny. Shame on me! Tänään kuitenki ajattelin että meen suoraan pyykkituvalta lenkille, ku mulla on pyykkiaika 13-15.. Kuten huomaatte nii kello alkaa lähenteleen jo 14 enkä oo vieläkää päässy pyykille.. Pitää vaihtaa pyykkiaika jos kenelläkää ei oo mun jälkee pyykättävää.

Me mennään poikaystävän kans shoppaileen ku sillä loppuu työt ja sen jälkeen meillä on saunavuoro. Muita suunnitelmia ei varmaan löydy, muuta ku et käytetään ehkä mun äitiä kaupassa saunan jälkeen.. Eli aika tylsä torstai..

Millasia postauksia te muuten oikee haluatte lukea? Ajatus ois että kirjottelisin aina välistä ns "aihepostauksia" esim, Miten koen elämäni lihavana ois yks semmonen mistä haluisin kertoa.. Siihen ois jo aika paljon juttuja mitä haluisin tänne kirjotella, mitäs mieltä te ootta? Kommentoikaa! Mutta nyt! Pyykille ja lenkille!

kuva lainattu weheartit:istä

<3 : Neoniperhonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan kommentoida kiltisti? :)