maanantai 25. huhtikuuta 2016

Sohvaperuna

Iltaa, yötä, aamua? En tiiä mitä pitäs sanoa. Mua ei väsytä, ei sit ollenkaa. En saa unta, oon pyöriny sängyssä 22-02 välillä ja sen jälkee luovutin. Aattelin istahtaa koneen ääreen ja kattoa youtubea ja selailla vähän nettiä. Päätin myös että ku en eilen kerenny postailla niin voin tehä sen sit nyt.

Heräsin aika aikasten, ku piti alkaa siivoon. En halunnu että poikaystävä joutuu tuleen sotkuseen kotiin. Joten nousin sängystä, söin aamupalan ja aloin siivoaan. Siinä meniki koko päivä, eli en tänää (kirjotan tänää ku en oo vielä nukkunu..) käyny lenkillä ku tuli siivotessa kuuma ja tuli kuitenki liikuttua. Ku poikaystävä tuli kotia nii käytii kaupassa ostamassa maitoa ja juustoa. Loppu ilta meniki sitten siinä että katottiin perjantain salkkareita, juteltiin, halittiin ja pussailtiin. Oon niin onnellinen ku hellu tuli kotia!

Huomisen suunnitelmat on sitten pyykkipäivä, lenkillä käynti ja ruuan laitto. Oli tarkotus että oisin lähteny poikaystävän mukaan yhelle työkeikalle mutta en saanu unta ja hänen täytyy lähteä jo 7 ajamaan.. Joten en todellakaan ole lähössä mukaan, kuten sanoin en oo saanu nukuttua vielä ja kello on jo jotain 3 yöllä..

Tällaset yöt tekee mut hulluks. Ainoa asia mitä oisin halunnu ois ollu että oisin saanu kunnon yöunet että jaksaa sitten alottaa viikon positiivisella energialla. Eihän se kyllä oo myöhästä vielä, kuhan pääsisin nukkuun. Tiistaina on muutenki töihin nii sunnuntain ja maanantain välisen yöunet ois tosi tärkeät.. Mutta ajattelin että julkasen tän postauksen ja meen sen jälkee takas peiton alle ja kokeilen nukahtaa. Mitä te yleensä teette jos ette saa unta? Pistäkääpä vinkkejä tulemaan, mulla nimittäin on joskus näitä huonoja öitä. Hyvää yötä, tai mukavaa aamua, hauskaa päivänjatkoa.. koska nyt luetki tän!




<3 : Neoniperhonen

2 kommenttia:

  1. Kannattaa ostaa apteekista melatoniinia. Sitä saa 1mg tabletteina ilman reseptiä. Se auttaa nukahtamaan. Aivosi tuottavat melatoniinia niin se on luonnollinen lääke.

    VastaaPoista

Muistathan kommentoida kiltisti? :)