sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Kaduttaako?

Hei! Mitä kuuluu? Tänne kuuluu ihan hyvää. Eilen vietettiin jo vähän äitienpäivää ku järjestettiin poikaystävän kans äitilleni ylläri. Käytiin grillailemassa ja kattelemassa vähän maisemia ja muuta kivaa.

Ajattelin nyt rehelliesti tulla kertoon teille yhen asian. Repsahdus. Eilen tuli syötyä jonku verran karkkia ja pari keksiä. Mutta mun mielestä se on ihan okei. Oon herkkulakossa, kyllä. Mutta en oo vihanen itelleni, en oo pettyny. Vaikka tällä kertaa söin karkkia ja keksiä niin en masentunu eikä se saanu mun motivaatiota laskemaan, kuten joka kerta aiemmin. Enkä ajattele sillain niinku ennen "nojoo, ihan sama eilen söin nii miks en syö tänäänki." tai "kaikki meni jo pilalle, ihan sama vaikka syön enemmän herkkuja.."

Tällä kertaa ajattelen niin että, okei. Söin herkkuja, se oli kiellettyä, mutta tästä on hyvä jatkaa. Tää oli vaan pieni "ylämäki" tässä hommassa eikä se tarkota sitä että oisin tehny kauhean virheen. En kuitenkaa syöny kilokaupalla karkkia, tai keksiä. Söin ihan vaan pari, ja siihen se jäi. Eikä karkki tai keksit edes ollu niin hyviä, mitä ne aiemmin on ollu. Ei tullu sellasta kamalaa himoa ku aiemmin että voi ei, nyt pitää hakea lisää.

Joskus epäonnistuu, mutta ei sen kannata antaa vaikuttaa mitenkään mihinkään. Se on mennyttä ja nyt pitää vaan suunnata eteenpäin. Vaikka tuli herkuteltua ja tänäänki tulee koska on äitienpäivä niin ei se tarkota sitä että koko prosessi on pilalla. Enkä tulevaisuudessa tulekkaan oleen ihan täysin ilman herkkuja, mutta pyrin siihen että oon lähes herkuton ja jos herkutellaan niin herkutellaan maltilla. Ei kauheita määriä niinku ennen.

Mutta nyt, mie lähen pyöräileen hetkeksi ja sen jälkeen lähetään hakeen äitin kakku ja mennään sinne kahville. Mie päivittelen teitä taas pian! Ajattelin että piän tässä jonku ajan päästä (ehkä jo huomenna, jos muistan..) semmosen päivän/viikon että laitan tänne kuvien keran kaiken mitä syön päivän aikana. Mitäs mieltä ootte?


kuva lainattu weheartit:istä.

<3 : Neoniperhonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan kommentoida kiltisti? :)